За начина, по който можете да поръчате книгите от сайта, е нужно да влезете в секцията Поръчки. Няма нищо по-лесно и по-сигурно от това да си закупите желаните от вас книги от нашия сайт!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА!

 
 

 

Уважаеми клиенти,
Благодарим ви, че сте стигнали до тази секция от нашия сайт. Това означава, че ви остава само още една крачка, за да получите онези заглавия, които сте си харесали.
За разлика от останалите online книжарници, които изискват от клиента регистрация, ние ви предлагаме възможно най-удобния и бърз начин за изпълнението на вашата поръчка.

За поръчки от България:
Единственото, което се изисква от вас, е да изпратите еmail на следния адрес: books@swu.bg, съдържащ желаните заглавия, вашите имена, точен адрес и телефон.
След изпращането на вашата поръчка ще получите потвърждаващ уведомителен email.
Книгите се изпращат с наложен платеж с Български пощи! И най-важното - вие няма нищо да заплатите за пощенските услуги. В наложения платеж ще трябва да заплатите само цената на поръчаните от вас заглавия. Книгите си ще получите в рамките на два до три работни дена!
Бихте могли да поръчате своите книги и на следния телефон: 0887 09 63 22 или като изпратите sms с вашите данни на същия.

За поръчки от чужбина:
Книгите се изпращат по пощата, като разходите са за сметка на получателя. Единственото, което е необходимо да направите, е да изпратите също така желаните заглавия, вашите имена и точен адрес.


За контакти и отговорно лице за вашите поръчки Роман Хаджикосев!

 


 
© 2010 SWU, All rights reserved